Register

If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.


Team-DRD CSGO Server IP: csgo.teamdrd.com:27015




IRC
irc.teamdrd.com

Tab Content
No More Results

9 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Gan, apa kabar? btw, ane sering ngeliat ente main di DayZ server sebelah yang lagi sering kena hack, wkwkwkwk.
    By the way, ane lagi mau buat server dayz gan tapi versi indonesia doang, ente mau ikutan gak?
  2. View Conversation
    line gua, thisisfransicodiaz
  3. Oy minta ID line, atau add FB, FB gw namanya Vian Arkadia
  4. View Conversation
    Yo! apa kabar gan?
    Lama kaga ngeliat ente di dayz
  5. vianarkadia123 huruf kecil semua.... kalau ga bisa coba
    vianarkadia1234 hruf kecil semua.... kalau ga bisa elu mabok :v
    btw nama LINE gw ada lambang nazi ga jelas trus namanya Vinller
  6. View Conversation
    LINE ente apa gan?
    Sini ane add
  7. View Conversation
    Njirr lu tong, ane udah ada LINE tong :v
  8. Ah elu :v kampret dahhh kemna aja lu? download LINE gih -_- biar bisa saling kontak ama yang laen, btw gw udah jadi Helperr luhhh :v ntar gw mau daftar jadi Moderator ae maz...... kalah luuu score gw udah lebih banyak dri lu coegg :v
  9. View Conversation
    Apa kabar coeg XD
    Udah lama ane gak maen di DayZ server!
Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9
About Akainu

Basic Information

Date of Birth
August 13, 1998 (21)
About Akainu
Biography:
My name is Akainu, what i like is sociallity, in game i always looking for a friend to chat and i like to eat meat. Meat is very good taste and also i really like to play games like SA-MP
Location:
Indonesia
Interests:
Play Game is my hobbies amd also play football
Occupation:
Still in school :3
SPAM BOT PROTECTION

Verify if you are a human.

In-Game Nick:
[DayZ]Akainu

Signature




Eat Play Love :v

I LOVE DOGS :v !

Statistics


Total Posts
Total Posts
181
Posts Per Day
0.11
Visitor Messages
Total Messages
9
Most Recent Message
11-01-2016 09:14 AM
General Information
Last Activity
04-16-2017 07:30 AM
Join Date
07-25-2015
Referrals
0

11 Friends

  1. Alejandro Alejandro is offline

    DRD Newbie

    Alejandro
  2. CoegKomarov CoegKomarov is offline

    DRD Newbie

    CoegKomarov
  3. DutchPride DutchPride is offline

    DRD Hero

    DutchPride
  4. Faheem213 Faheem213 is offline

    Banned User

    Faheem213
  5. Galaktionova Galaktionova is offline

    DRD Newbie

    Galaktionova
  6. Jikesh Jikesh is offline

    Owner

    Jikesh
  7. Konverse Konverse is offline

    DRD Addicted

    • Send a message via Yahoo to Konverse
    • Send a message via Skype™ to Konverse
    Konverse
  8. nuVid nuVid is offline

    DRD Oldie

    nuVid
  9. oriz oriz is offline

    DRD Senior

    oriz
  10. oussama oussama is offline

    DRD Hero

    • Send a message via Skype™ to oussama
    oussama
Showing Friends 1 to 10 of 11
Page 1 of 2 12 LastLast
No results to show...